NOVÉ KURZY SKUPINY „B“ OTVÁRAME PRIEBEŽNE.

Do najbližšieho základného kurzu na skupinu „B“ – osobný automobil sa môžte prihlásiť po potvrdení tlačiva žiadosť o udelenie vodičského oprávnenia. K zápisu do kurzu potrebujete vyplnenú žiadosť o udelenie vodičského oprávnenia potvrdenú Vašim všeobecným lekárom a kópiu občianskeho preukazu. Tlačivo žiadosti nájdete na: autoskola-madison-senec.sk/tlaciva-a-dokumenty

Vyplnenú žiadosť potvrdenú lekárom spolu s obojstrannou kópiou občianskeho preukazu je potrebné priniesť osobne do sídla autoškoly. Sken OP (alebo fotografiu OP – obojstranne) je taktiež možné zaslať na email.

V prípade otázok nás prosím kontaktujte telefonicky: 0904 579 585 alebo emailom: madison838@gmail.com

Cena kurzu na vodičský preukaz skupiny B je 900,-€.

2 komentáre: “NOVÉ KURZY SKUPINY „B“ OTVÁRAME PRIEBEŽNE.”

  1. Dobry deň! Dovoľte, prosím, čo potrebujem pre kurzu?
    Chcela by som spýtať, môžem poplatok rozdeliť na trikrát? Ak môžem sa zaregistrirovat? Vaše autá sú s automatickim prievodom?
    Ďakujem.

    1. Pekný deň,

      Aby ste mohli začať kurz, potrebujete mať potvrdenú žiadosť o udelenie vodičského oprávnenia od Vášho všeobecného lekára a prefotený obč. preukaz obojstranne na čistú A4.
      Splátka sa dá rozdeliť tak, ako Vám to vyhovuje. Potvrdené tlačivo a kópiu obč. preukazu treba priniesť osobne do autoškoly. Autá máme s manuálnou prevodovkou. Ak potrebujete ešte ďaľšie info, volajte prosím 0904 579 585.

      Ďakujem.

Komentáre sú uzavreté.